Contact 

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht

078-6133482

  • Black Facebook Icon
  • Twitter - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Images from Wix.com and Freepik.com

POWERSTAGE

Dit is de Power Stage, een plek groot genoeg voor 300 personen. De zaal is optimaal voor live muziek maar wij gaan deze gebruiken voor onze games! Het podium is zeer goed zichtbaar door de gehele zaal, fantastisch dus voor een epische finale van een Game Competitie!

 

In deze ruimte zullen veel games geplaatst worden. In de ruimte is en overdekt rook-gebied en een bar voor een drankje tussendoor. 

11:00 - 20:00

POWER STAGE

50 ~ 60

22195392_1478204502235014_54105542076840

Samen met Gamerooms.nl brengen wij jou een aanbod met de leukste Japanse Games die je kunt spelen met meerdere spelers! Kies een console en begin met spelen. Buiten de bekenden zoals Mario Kart of Street Fighter, zulle we ook spellen hebben die je misschien nog niet kent, maar die minstens zo leuk zijn als de rest!

Scroll snel naar beneden voor het spellen aanbod!

VR Experience - Beat Saber

POWER STAGE - Podium

Stap in de nieuwste ontwikkeling op het gebied van gaming met VR. Een geweldige extra dimensie in Game-ervaring.

 

Geniet van nauwkeurig met de hand gemaakte levels en exclusief gecreëerde elektronische dansmuziek in een aanlokkelijke futuristische wereld. Zwaai met je sabels, raak de kubussen met de juiste kleur en in de juiste richting en houd de opzwepende muziek bij… Dit spel laat je dansen, springen, en duiken.

Geniet van coole muziek-pakketten met muziek uit Japan. Jouw favoriete Anime Tracks en Vocaloid.

Stap zelf in de VR, of kijk mee met het tweede scherm. Via een bewegende Avatar zie jij hoe jouw vrienden performen.

POWER STAGE

Een zeer bekend behendigheids- en gokspel in een. Het idee is gebaseerd op pinball, namelijk een heleboel kleine balletjes die je door een klein doolhoefje heen moet schieten. Als je genoeg op de goede plek schiet, dan gaat en slotmachine rollen en kun je meer balletjes winnen.

Je kunt niet spelen voor geld, gokken mag niet tijdens de Matsuri, maar je kunt wel even kijken en het uitproberen! Wil je een kast voor jezelf hebben? Vraag informatie aan de medewerkers van het Pachi Games of bezoek

hun website.

ParaParaParadise

POWER STAGE

Rechtstreeks uit Japan een geweldig ritme-spel waarbij je een catchy dansje doet genaamd ParaPara. ParaPara is gebaseerd op Line-dance waarbij het werk met je handen belangrijk is.

Je beweegt je hand over de sensor heen op het ritme wat het spel aangeeft. Dans mee op leuke Eurobeat liedjes en probeer dit unieke Japanse arcade-spel uit. Dit spel is enkel in Japan verkrijgbaar en is nooit gereleased buiten Japan. In onze gameroom kun je het spel uitproberen.

Intrepid Izzy

POWER STAGE

Intrepid Izzy is een succesvol Kickstarter Project van de makers van onder andere Beats of Rage en Rush Rush Rally. Intrepid Izzy is een harmonie tussen klassieke en moderne games, in een jasje van mooie kleuren. Verken een fantasievolle wereld met de onverschrokken heldin Izzy!

Pak je kans om in de Powerstage dit spel uit te proberen, bij de makers van het spel, Senile Team. Je kan het spel later kopen in de PSN shop of op Steam. Er is zelfs een Dreamcast versie en bij de stand kun je leuke merchandise kopen van het spel om dit team te belonen voor hun creatie.

Dance Dance Revolution

Lokaal 102

11:00 - 20:00

 

Ben jij de koning van de Rhythm Games, en een beetje in vorm? Probeer jouw skills bij DDR-EXP gezellig met je vrienden, of gewoon op jouw favoriete tracks.

 
22195392_1478204502235014_54105542076840

Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle

POWER STAGE

Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle is een 3D fighting game waarin de speler kan vechten met karakters uit alle acht de verhalen van Hirohiko Araki's JoJo's Bizarre Adventure manga. Je kan in de game vechten in verschillende locaties bekend uit de manga.

Hyperdimesion Neptunia

POWER STAGE

Hyperdimension Neptunia is een unieke RPG, waarin vier godinnen in een strijd met elkaar verwikkeld zijn voor de controle over de parallelle wereld Gamindustri. Jij neemt de rol aan van één van deze Godinnen, Neptune, die op de aarde is terechtgekomen. Hier zal je het moeten opnemen tegen de kwaadaardige Arfoire en de monsters, die zij loslaat op de wereld, om Histoire te redden, die de kennis bezit om beide oorlogen te beëindigen. Na verloop van tijd zullen nog andere godinnen en personages zich bij je voegen, die allemaal personificaties van gameconsoles en speluitgevers zijn.

The Idolm@ster 2

POWER STAGE

The Idolm@ster is een superleuk ritme-spel. Als je bekend bent met onder andere Hatsune Miku Project DIVA, Stepmania, DDR, of met Osu!, dan is spel zeker de moeite waard om te proberen. De Anime van Idolm@ster staat immers bekend om hun leuke catchy liedjes, die natuurlijk te vinden zijn in de game. 

Okami

POWER STAGE

Okami, witte wolvengod, je volk heeft je nodig. De demoon Orochi is ontsnapt. Het land is verbrand. Monsters heersen. Ren snel, vecht hard, Okami. Red ons... 

Het legendarische monster Orochi heeft de levensenergie van planeet aarde gestolen en het is jouw taak om als Zonnegodin Amaterasu de aarde van Orochi te redden en de levensenergie terug te brengen.

Terwijl jij beesten verslaat en opdrachten vervult, zal langzaam de levensenergie terugkeren. De wereld krijgt weer kleur, er komen weer dieren in de bossen en langzaamaan verschijnen er ook meer mensen.

Mariokart 8

POWER STAGE

Mario Kart 8 introduceert antizwaartekracht op de baan! In dit spel kun je tegen muren op en ondersteboven racen op heuse driedimensionaal ontworpen circuits!

Je zult ook kunnen genieten van bekende onderdelen van meer recente spellen, waaronder het racen door de lucht en onder water uit Mario Kart 7, naast de motoren uit Mario Kart Wii.

Natuurlijk bevat het spel ook een wereldwijde, online meerspelerstand en Miiverse-integratie om de pret met iedereen te delen!

We hebben nog veel meer games in de Game-room! Kom gezellig naar de Powerstage en probeer ze nu uit!