Contact 

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht

078-6133482

  • Black Facebook Icon
  • Twitter - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Images from Wix.com and Freepik.com

De Dordtse

Matsuri

Zaterdag 5 September  2020

11:00 - 20:00

Bibelot Dordrecht

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Het is 2020 en dit jaar is extra bijzonder omdat er in Japan dit jaar de Olympische Spelen zijn! Daarom gaan we deze editie extra competitief maken en proberen om meer competities aan te bieden waaraan jij kunt meedoen! Het is nog een beetje vroeg, maar zijn al druk bezig om deze editie nog leuker te maken!

Ben jij écht goed in Video-games? Of versla jij alleen je kleine broertje of zusje in Mario-Kart? Nu is het tijd om je skills te testen tegen andere gamers! 

Samen met andere Esports-verenigingen organiseren we verschillende competities waarbij je leuke prijzen kunt winnen!  We hebben bekers en lintjes voor in jouw prijzenkast! We zullen binnenkort bekend maken welke competities we gaan houden, en vragen ze dan ook om je in te schrijven! Check dus vaak onze website, en volg ons op onze socials!

Natuurlijk is het ook een excuus om lekker te winkelen en je alles van Japan in een keer bij de hand hebt. We hebben een zeer divers aanbod aan producten van Japanse bodem. Uiteraard hoort anime en manga daar helemaal bij!

Veel van deze winkels en webshops zitten door heel Nederland verspreid en hier kun je ze allemaal even langsgaan. Houdt er wel rekening mee dat je niet overal kunt pinnen, contant is dus wel zo handig.

Binnenkort komen we met meer informatie!

Altijd al willen leren Manga tekenen, Japans spreken of betere Cosplays maken? Wij bieden talloze workshops en lectures waar je van alles kunt leren. 

Samen met andere creatieve vakmensen en gepassioneerde instructeurs kun je aanschuiven bij talloze workshops.

Binnenkort maken we meer workshops bekend

In Japan bestaan ook een aantal unieke sporten, de bekendste zijn natuurlijk de vechtsporten zoals Judo, Karate, en Aikido.

Japan kent naast vechtsporten ook Yosakoi, dit is een energieke Japanse festivaldans vrolijke en sierlijke, maar ook krachtige bewegingen voorkomen.

Lokale vecht- en dans-sportverenigingen bieden een aantal fantastische demonstraties en workshops. 

Binnenkort maken we meer bekend.

Wat is een festival zonder muziek en performances? Wij brengen een aantal talentvolle artiesten naar onze zalen. Kijk, luister en ervaar.

Geniet van een mooie cosplay-act, laat je zangkunst horen bij de Karaoke en bezoek zeker onze geweldige J-rock band die het dak eraf gaat blazen aan het einde van de dag.

Bekijk hier ons uitgebreide entertainment programma en geef jezelf op voor de Cosplay-act of Karaoke Compo.

Ben je heel even toe aan wat extra rust? Er zijn verschillende plekken waar je kunt eten, drinken en even kunt ontspannen na het dansen, zingen sporten of gamen. 

Het cafetaria heeft voor iedereen genoeg hapjes en drankjes voor iedereen. Verder kun je bij Mangakissa heerlijk even ontspannen en kennis maken met Europa's eerste Manga bibliotheek.

Bekijk hier het menu en de plattegrond.