Contact 

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht

078-6133482

  • Black Facebook Icon
  • Twitter - Black Circle
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Images from Wix.com and Freepik.com

Refresh Yourself

Cafe BRANDSTOF

11:00 - 20:30

Ingang Bibelot

Brandstof staat bekend om zijn flinke signature tosti’s met Turks brood. Stel je eigen tosti samen en kies uit 15 verschillende, verse ingrediënten.

Grote trek? Bestel een kom soep voor een flinke boost.

 

Naast het tosti-assortiment beschikt Brandstof ook over een uitgebreide drankenkaart. Probeer bijvoorbeeld één van onze speciaalbieren. Er is een wisselend aanbod voor de gerst-aanbiddende fijnproevers onder ons!

Matsuri Outdoor Market

Energieplein

Takoyaki-Ya

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

11:00 - 20:00

Energieplein

Takoyaki is een van de meest bekende en meest populaire street foods in Japan. Oorspronkelijk komt het gerecht uit Osaka en daar kun je een food stand met takoyaki op elke hoek van de straat vinden.

Takoyaki wordt gemaakt van beslag met bonito vis bouillon en Kelp Zeewier. Wij gebruiken een speciale takoyaki pan waar we van het beslag kleine ronde balletjes maken. In de kleine balletjes gaan wat groenten (spitskool, bosui en gember) en met een stukje gekookte octopus.

Takoyaki wordt geserveerd op een speciaal houten bordje en overgoten met heerlijke teriyaki saus, Japanse kewpie mayonaise, Katsuo bushi (vis flakes) en zeewierpoeder. Geniet van deze delicatesse uit Osaka bij onze authentieke Takoyaki-kraam!

Troy's Shots and More

Ijsjes & Yakitori

  • Facebook

11:00 - 20:00

Energieplein

Lekker afkoelen en genieten met de lekkere ijsjes van Troy's Shots. Luchtig geschaaft water-ijs met funky smaakjes en kleurtjes, en voor de liefhebbers met Alcohol (uitsluitend voor meerderjarigen). Dit is een uniek Japans concept waarbij ijsblokken geschaaft worden tot grote sneeuwballen. 

Verder biedt Troy's shots ook nog huisgemaakte sate van de grill. Dat ruikt niet alleen heerlijk! Maar is natuurlijk onmisbaar op onze buitenmarkt. Proef de sfeer van een Japanse Matsuri bij ons op het Energieplein.

Bubble Tea

11:00 - 20:00

Energieplein

  • Facebook

InfiniTea is gespecialiseerd in alle soorten natuurlijke theeën, met hun 2 theewinkels in Rotterdam en Eindhoven weten ze al veel mensen te verassen. 

 

Deze Dordtse Matsuri editie gaan wij jullie verrassen met heerlijke ijskoude thee drankjes zoals diverse fruit bubble tea’s en een speciale mix zoals de Blue Galaxy. Kom deze geweldige thee even proeven bij onze kraam. We hebben ook lekkere pearls die we in de thee doen met diverse smaken voor een zoete afterbite.